Velgørenhed

Bylling Foundation

Bylling Foundation er en gruppe ildsjæle, der med afsæt i den danske pædagogik og omsorg, kæmper for at forbedre levevilkårene for gadebørn i Cebu City, Filippinerne.
Dette forsøger vi at gøre gennem ByllingHuset, som er bygget op omkring vort hjerterum. Et børnehjem for små og store, hvor vi tilbyder tag over hovedet, nærende mad, trygge rammer, omsorg, pædagogisk / psykologisk vejledning samt uddannelse, hvilket vi ser som værende nøglen til en bedre fremtid.

De børn og unge som bor hos os, kommer alle fra barske vilkår. Et hårdt liv på gaden, omsorgssvigt, fysisk - og/eller psykisk misbrug, kriminalitet og afhængighed af stoffer. Det er børn og unge med ar på både krop og sjæl. Alle med et behov for en hjælpende hånd, til at kunne bearbejde fortidens traumer og se fremtidens muligheder.

Udover ByllingHuset involverer vi os i lokalsamfundet og laver opsøgende arbejde på gadeplan, i et forsøg på at sprede håb og give udsatte børn og familier, nogle redskaber til at kunne udvikle dem selv og deres vilkår.

Family sponsor program
Vi hjælper udvalgte familier med ugentlig mad og medicin rationer, samt hjælp fra vores socialrådgiver.

Educational program
Vi sponsorerer uddannelse til udvalgte børn. De får skolegang, uniformer, skolematerialer m.m. betalt. Mange fattige familier har ikke råd til at sende deres børn i skole, så dette er en kæmpe hjælp for de involverede. Uddannelse fører til bedre betalte jobs og er dermed en måde at kunne bryde den sociale arv.

Feeding program
Hver måned laver vi feedings i udsatte områder. Vi tilbereder et varmt og nærende måltid mad, som deles ud med kærlighed. Vi tager os tid til at snakke, lege og bare være til.

Oral hygiene program
Vi børster ugentligt tænder samt spreder information omkring god hygiene. Vi sørger for tandbørster, tandpasta og rent drikkevand, samt sunde snacks til deltagerne i programmet.

Fattigdommen er enorm på Filippinerne og vi er derfor i Bylling Foundation bevidste om, at vi desværre ikke kan hjælpe alle på vores vej. Gennem ByllingHuset giver vi en helhedsorienteret hjælp til vores børn og unge, som går ind og arbejder med alle aspekter i deres liv. Dette er en hjælp der strækker sig over en lang årerække og som er vedvarende, indtil den unge, er i stand til at kunne klare sig selv. Vi tror på at hjælp til selvhjælp er den bedste hjælp vi kan give. Sammen med vores forskellige lokale projekter skaber små ringe i vandet og giver håb til mennesker der alle lever under fattigdomsgrænsen.

LIGNENDE SAGER

HumanCare Russias humanitære arbejde blandt fattige børnefamilier i Moskva
HumanCare Russia, HCR, er en forening, hvis formål er at støtte et humanitært arbejde i og omkring Moskva. Den støtter især børnefamilier samt en læge og forsker Dr. Zinenko, som arbejder på at hjælpe syge børn. Behovet for hjælp er stort i Rusland.