Børn & unge

BROEN – hjælper udsatte børn og unge til en aktiv fritid

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

BROEN har som formål at støtte socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt eller andre fritidsaktiviteter. Målet er at få børnene ud blandt andre børn, hvor de kan være en del af et positivt fællesskab og spejle sig i voksne rollemodeller og dermed få nogle succesoplevelser og en styrket tro på sig selv. Det foregår i lokale foreninger og klubber med sport, spejder, teater, musik, billedskole eller andre aktiviteter som omdrejningspunkt.

BROENs arbejde drives af frivillige ildsjæle i 33 lokalforeninger fordelt ud over landet. I 2020 støttede vi i alt 4.869 børn og unge til en aktiv fritid. BROEN Danmark er paraply for lokalforeningerne. Vi samarbejder med fagpersoner i kommunen og med de lokale idræts- og fritidsforeninger.

BROEN blev startet på privat initiativ i 2002 i Horsens af Hans Søgaard. Vores indsats er afhængig af både private og offentlige midler.

LIGNENDE SAGER

DrengeAkademiet – Fra dreng på kanten til ung i fællesskabet
DrengeAkademiet har til formål at give udfordrede drenge en bedre chance i livet ved at fremme deres mentale sundhed, robusthed og handlekraft. Projektet består af 2 ugers læringscamp og en 1-årig gruppementorordning med en integreret forældreindsats.
Skoler til børn, der ikke har én
Maren og Zarah giver børn i syriske flygtningelejre det de savner mest: skolegang. De sagde begge deres job op for at arbejde ulønnet for at gøre en forskel for børn hvis liv er ramt af en konflikt de ingen andel har i.