Børn & unge

BROEN Danmark

BROEN har som formål at støtte socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt eller andre fritidsaktiviteter. Målet er at få børnene ud blandt andre børn, hvor de kan være en del af et positivt fællesskab og spejle sig i voksne rollemodeller og dermed få nogle succesoplevelser og en styrket tro på sig selv. Det foregår i lokale foreninger og klubber med sport, spejder, teater, dans, musik eller andre aktiviteter for børn og unge som omdrejningspunkt.

BROEN samarbejder med fagpersoner i kommunen, som kender barnets situation, samt frivillige trænere og ledere i de lokale fritidsforeninger.

BROENs lokalforeninger hjalp i 2017 ca. 4.800 børn og unge til en meningsfuld fritid i stærke fællesskaber.

Aktuelt er der 29 frivillige lokalforeninger af BROEN, som bygger bro for udsatte børn og unge til at kunne være aktive i lokale idræts- og fritidaktiviteter.

LIGNENDE SAGER

De Glade Givere
De glade givere er en frivillig forening, der hjælper økonomisk udsatte børnefamilier med bla. tøj, legetøj, fødselsdagsgaver og pakkekalender. De kan fremskaffe det meste – både flyverdragter, skoletasker eller bare en fødselsdagsgave.
For Lige Vilkår
For Lige Vilkår er en landsdækkende og diagnose-tværgående forening for forældre og andre pårørende til børn, der på grund af handicap eller kronisk sygdom har særlige behov.
TUBA
Ingen skal vokse op med fulde forældre - og gør man, skal man kunne få hjælp! Derfor kan unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i familier med misbrug, få gratis terapi og rådgivning i TUBA.