Børn & unge

Bramming rideklub

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Vi er en lille rideklub med ca. 120 medlemmer, hvoraf størstedelen er børn i alderen 3-18 år. Vores mission er at give børn muligheden for at lære at ride og omgås disse store pragtfulde dyr på en god og omsorgsfuld måde. Selvom vores midler er beskedne, er vores engagement ubegrænset! Vi vægter et fællesskab, hvor den gode tone altid er i højsædet. Her er alle velkomne, og alle føler sig som en vigtig del af vores skønne klub. Vi laver mange arrangementer for børnene, som vi kan mærke de nyder, og det tilføjer mere til vores engagement i klubben. 

Bramming rideklub består af en bestyrelse på 7+2 suppleanter, med en enkelt staldansvarlig. Der er 8 heste og ponyer, som går med alle elever. Vores hold er mindre, så alle får god tid med deres underviser og føler, at de alle bliver set. 

Alle børn har brug for en hobby, en fritidsinteresse, og mange børn elsker at omgås dyr. 
For nogen er det næsten terapi at tilbringe tid med et levende væsen som ikke kræver mere af dem end nærhed og omsorg.  

LIGNENDE SAGER

Julemærkehjemmet Kildemose
Julemærkehjemmet Kildemose har til huse i en gammel villa med tilbygninger og ligger i smukke grønne omgivelser med masser af træer og skråninger ned til Roskilde Fjord. Her lærer børnene at leve et liv med sund mad, masser af motion, nærvær og kammeratskab. De lærer at tackle mobning, får styrket deres selvværd og knytter venskaber
Kultur for Børn – lige muligheder for alle
I Kultur for Børn arbejder vi for at sikre børn og unge ekstra kulturoplevelser i lokalområdet Hejlsminde, Hejls og Sjølund. Vi fundraiser midler og afvikler events i samarbejde med Sjølund-Hejls Skole, Børnehuset Hejls og områdets foreningsliv.