Andet

Aalborg Studenterterapi

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.

Vi er en frivillig forening bestående af psykologistuderende fra Aalborg Universitet der tilbyder billig terapi til borgere over 18 år. Foreningen blev stiftet i september 2019, hvorefter der er lavet et stort administrativt arbejde for at opstarte Aalborg Studenterterapi. Foreningen drives af en bestyrelse bestående af kandidatstuderende i psykologi. For at kunne udøve terapi skal man minimum være på kandidatniveau, da man her har gennemført kurset ”Psykologisk Praksis og Interventions-metode”, som er et kursus på psykologuddannelsen, hvor man får metoder til udførelse af terapi. 

Aalborg Studenterterapi har et tofoldigt formål; at yde billig, kvalificeret terapi til borgere over 18 år i Aalborg og omegn samt at opkvalificere psykologistuderende fra Aalborg Universitet i det terapeutiske håndværk. Med foreningen bliver der hermed en mulighed for at få praktisk erfaring inden for det terapeutiske område, hvilket vil ruste os bedre til arbejdet som psykologer efterfølgende. For at skabe et trygt læringsmiljø for de studerende, samt kvalificere den tilbudte terapi er der samarbejde med en specialistuddannet psykolog, der giver supervision en gang om ugen. Den tilbudte terapi henvender sig bredt – f.eks. indenfor præstationsangst, stress, ensomhed, selvværd og kulturelle problemstillinger mm. Foreningen ønsker at komme borgernes psykiske udfordringer til hjælp ved at give dem adgang til billig terapi.

Ved at yde støtte til os vil I bidrage til, at unge og voksne borgere i Aalborg og omegn kan få nem og billig adgang til terapeutisk hjælp.

LIGNENDE SAGER

Mino Danmark
Mino Danmark er en interesseorganisation, der arbejder for at styrke minoritetsetniske danskeres muligheder, stemmer og samfundsdeltagelse.