Årets Hjertesager

Hvem skal kåres til Årets Hjertesager?
Her kan du se de sager, der løbende indstilles til kåringen af Årets Hjertesager. Den 12. november begynder afstemningen, hvor du kan stemme på din favorit, og hjælpe os med at afgøre, hvem der skal nyde godt af fondens støtte. 

Når afstemningen er slut, kårer fondens bestyrelse Årets Hjertesager. Afstemningen er vejledende, og i vurderingen af, hvad der skal være Årets Hjertesager, tager bestyrelsen også hensyn til type af sag, størrelse af sagen og geografiske forhold.  Det vil sige, at den sag der får flest stemmer, ikke nødvendigvis er sikret at modtage støtte af fonden. 

Vi løfter sløret for Årets Hjertesager på PFA Brug Livet Fondens Facebook-side i uge 49, og vinderne får direkte besked inden.

Når afstemningen begynder vil den blive overvåget og beskyttet mod robotter for at sikre, at det hele foregår retfærdigt.

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.
BROEN – hjælper udsatte børn og unge til en aktiv fritid
BROEN hjælper børn og unge fra socialt udsatte familier til at kunne deltage i det lokale idræts- og fritidsliv. Her bliver de del af gode fællesskaber med andre børn og møder voksne rollemodeller. Det styrker børnenes trivsel i hverdagen.
DrengeAkademiet – Fra dreng på kanten til ung i fællesskabet
DrengeAkademiet har til formål at give udfordrede drenge en bedre chance i livet ved at fremme deres mentale sundhed, robusthed og handlekraft. Projektet består af 2 ugers læringscamp og en 1-årig gruppementorordning med en integreret forældreindsats.
ForeningenRO
Ufrivillig barnløshed er den mest hyppige kroniske sygdom blandt 25-45 årige i Danmark. Foreningen RO etablerer støtte til følelseslivet under fertilitetsbehandling i form af meningsfulde netværk, gruppeforløb og telefonisk rådgivning.
Fri af Misbrug
Foreningen Fri af Misbrug yder gratis og landsdækkende rådgivning til forældre, der har problemer med alkohol eller stoffer. Fri af Misbrug har valgt at have særligt fokus på forældre, fordi ingen børn fortjener at vokse op i et misbrugshjem.
PakkekalenderAUH 2021
PakkekalenderAUH er en pakkekalender til hver af de 7 psykiatriske afdelinger på Skejby Sygehus og Psykiatriens Hus i Århus. Den har ET formål: at bringe hygge og varme ind på afdelingerne.
Skoler til børn, der ikke har én
Maren og Zarah giver børn i syriske flygtningelejre det de savner mest: skolegang. De sagde begge deres job op for at arbejde ulønnet for at gøre en forskel for børn hvis liv er ramt af en konflikt de ingen andel har i.