Årets Hjertesager

Her kan du løbende se de sager, der bliver indstillet til kåringen af Årets Hjertesager. 

Indstillingsperioden løber fra den 15. september til den 20. oktober 2022 kl. 10. Vi opfordrer alle ildsjæle til at indstille deres hjertesag og fortælle, hvorfor den fortjener støtte. 

Vi løfter sløret for Årets Hjertesager på PFA Brug Livet Fondens Facebook-side i uge 50, og vinderne får direkte besked inden.

Når afstemningen går i gang, vil den blive overvåget og beskyttet mod robotter for at sikre, at det hele foregår retfærdigt.

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.
Børn & Unges mærkesager
Vi er en frivillig forening der ønsker at gøre en forskel for udsatte og sårbare børn og unge og deres familier. Vores projekt er at lave en konfirmations/nonfirmations 3-retters menu til udsatte og økonomisk trængte familier i hele Danmark.
Bryd Tavsheden
Hvordan taler du med dine elever om at være vidne til vold? I dette års Kreative Konkurrence har BRYD TAVSHEDEN i samarbejde med Ligestillingsafdelingen i Transportministeriet fokus på børn og unge, der er vidne til kærestevold.
Hjælp din næste, hjælp de udsatte
Hjælp Din Næstes mål om at hæve livskvaliteten for udsatte. Den primære arbejdskraft er baseret på frivillighed (48 frivillige). Den primære indtægt for organisationen er baseret på private donationer.
Foreningen Fookid
Sagen i egen hånd - når den konventionelle kræftbehandling ikke rækker.
Hjemløs i Århus
Hjemløs i Århus er med Det rullende hjerterum er en 100 % frivillig organisation, som eneste formål er, at gøre noget godt året rundt for hjemløse og socialt udsatte i Århus.
Organdonation – ja tak!
Støt Organdonation - ja tak! så vi kan forbedre organdonation i Danmark og støtte de tusindvis af familier, hvor børn, unge og deres forældre samt søskende lever med alvorlig kronisk sygdom som følge af organsvigt. Sammen kan vi redde liv.
Salsa4Water Aalborg
Salsa4water Aalborg er en nyopstartet nonprofitorganisation i Aalborg, som stræber efter at indsamle penge til WaterAid i udviklingslande via salsa undervisning og events.
Scleroseforeningen
Hver dag får ca. 2 personer den kroniske diagnose sclerose. Scleroseforeningens hovedformål er at støtte personer med sclerose, men også deres pårørende. Foreningen bidrager desuden til forskning i sygdommen gennem indsamlede midler.