Hvem skal kåres til Årets Hjertesager?

Her på siden kan du løbende se de sager, der bliver indstillet til Årets Hjertesager.

Hjertesager kan indstilles til og med 25. november – læs mere her

Fra den 16. til den 25. november kan du også være med til at stemme på, hvem du mener, skal nyde godt af fondens støtte.

Alle sager bliver indstillet til fondens bestyrelse, uanset hvor mange stemmer sagen har fået. Bestyrelsen vælger derefter, hvilke sager den kårer som Årets Hjertesager 2021. Afstemningsresultatet tages med i betragtningen, men bestyrelsen tager også sagens størrelse, type og geografiske forhold med i overvejelserne. Det sker for at give mindre og evt. lokale sager en bedre chance for at modtage støtte.

Når afstemningen går i gang, bliver den overvåget og beskyttet mod robotter for at sikre, at det hele foregår retfærdigt.

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.
Bryd Tavsheden – rådgivning til børn og unge, som lever med vold
Bryd Tavsheden søger støtte til vores rådgivning for børn og unge, som oplever vold i familien eller parforholdet. Hos os kan de få anonym rådgivning via vores chat, telefon og brevkasse hver dag kl. 17-20, samt personlige samtaleforløb.
Café Vita
Ensomhed og tab af mening er en reel risiko for mennesker der har oplevet tab, kæmper med sygdom eller lever i eksil. I Café Vita er der mulighed for at blive en del af et fællesskab, hvor man kan være sammen og lære med og af hinanden.
For Lige Vilkårs frivillige bisidderkorps
For Lige Vilkårs mission er, at støtte familier med børn med særlige behov, bl.a. via et frivilligt bisidderkorps, der hjælper familierne i deres møde med systemet. En bisidder kan fx skabe tryg-hed og øge overblikket, hvis sagen er gået i hårdknude.
LøkkeFondens Challenge – Fra dreng på kanten til ung i fællesskabet
LøkkeFondens Challenge er et 16 ugers trænings- og udviklingsforløb med et efterværn, der har formål at give udsatte drenge en større tro på eget værd og potentiale samt at styrke deres fysiske såvel som mentale sundhed, robusthed og handlekraft.
Mad med Hjertet
Mad med Hjertet donerer gratis måltider til familier i midlertidig livskrise. Alle måltider tilberedes af overskudsvarer som vi aftager fra lokale købmænd. Friske, gode råvarer der ellers ville være blevet smidt i skraldespanden.
Mino Danmark
Mino Danmark er en interesseorganisation, der arbejder for at styrke minoritetsetniske danskeres muligheder, stemmer og samfundsdeltagelse.
Motorsport for LIFE
Motorsport for LIFE – Vi deler smil ud!
Østrogenial
Podcasten Østrogenial informerer, afmystificerer og aftabuiserer kvindekroppen. Med faglighed og hu-mor tilgår vi kvindekroppen med fokus på biologiske, fysiske og psykiske faktorer og med inddragelse af sociale og samfundsmæssige perspektiver.
Skraldecaféen
Skraldecaféen er ikke et sted - det er en bevægelse. Med vores mobile pop-up køkken, fokuserer vi på samfundsproblemer, som fx madspild, fattigdom og ensomhed. Med skraldede og donerede varer fra butikker og private, laver vi gratis mad med brugerne.
Socialsygeplejersken – Den udstrakte arm til de socialt udsatte i Esbjerg
Socialsygeplejersken møder udsatte i øjenhøjde og møder dem i velkendte og trygge omgivelser. Hun tilbyder den rigtige hjælp på et tidligt stadie til de socialt udsatte, og er derved med til at forbedre deres almene sundhedstilstand.
Team Fred
Team Fred er et træningsfællesskab for børn med autisme og andre særlige behov. Team Fred tilbyder padel - og tennistræning for specialskoler i landets tennisklubber og baner vejen for, at børn med særlige behov kan blive en del af foreningslivet.
Venskabsweekend for familier med børn med Cerebral Parese (CP)
Venskabsweekenderne blev etableret i 2016 med det formål at skabe glæde, venskaber og netværk for børn med Cerebral Parese og deres familier.
Verdens Børn
Verdens Børn er en uafhængig og humanitær organisation. Organisationen arbejder for at hjælpe nogle af verdens udsatte børn - forældreløse, syge og handicappede børn samt børn fra fattige hjem - til at få en uddannelse.