Årets Hjertesager

Her på siden lægger vi løbende de hjertesager op, som indstilles til støtte. Du kan dermed få indblik i det gode arbejde, som de forskellige sager udfører.
Siden opdateres løbende frem til 1. oktober, hvor indstillingen af hjertesager lukker.

Fra den 2. oktober og frem til og med 10. oktober 2023 vil siden være åben for afstemning, og du vil kunne stemme på netop de hjertesager,
som du mener fortjener støtte.

Din stemme behandles. Vent et øjeblik.
Bramming rideklub
En lille rideklub der sætter stor ære i at give så mange børn som muligt, muligheden for at lære at ride og omgås et stort dyr med omsorg.
DemensCafeens Venner
Fællesskaber for mennesker med demens og deres pårørende er vores hjertesag. Det er vigtigt, når du bliver diagnosticeret med sådan sygdom, at du kan bevare et fællesskab med ligestillede, hvor man kan mødes til fællesspisninger, dagsture og sommerture.
Hugs & Food
Hugs & food er et værested for hjemløse i indre by i København
Julemærkehjemmet Kildemose
Julemærkehjemmet Kildemose har til huse i en gammel villa med tilbygninger og ligger i smukke grønne omgivelser med masser af træer og skråninger ned til Roskilde Fjord. Her lærer børnene at leve et liv med sund mad, masser af motion, nærvær og kammeratskab. De lærer at tackle mobning, får styrket deres selvværd og knytter venskaber
Kultur for Børn – lige muligheder for alle
I Kultur for Børn arbejder vi for at sikre børn og unge ekstra kulturoplevelser i lokalområdet Hejlsminde, Hejls og Sjølund. Vi fundraiser midler og afvikler events i samarbejde med Sjølund-Hejls Skole, Børnehuset Hejls og områdets foreningsliv.
Kulturroen
I landsbyen Dannemare og omegn, forsamles en del ældre (ca. 50) til forskellige kulturelle aktiviteter og fællesspisning. Der enlige og par som gennem kulturroen få snakket med andre og hjælpe på den sociale udvikling og sammenholdet i landsbyerne.
Messi med Måde
Siden oktober 2016 har det sociale genoptrænings- og motionskoncept Messi med Måde kørt som del af Idrætsklubben Aalborg Freja. Formålet er at få inaktive, nedslidte, ældre og isolerede til at dyrke motion i en holdsport.
Notmark Sogns Ungdomsforening - Gymnastik
Vi er en forening med det sociale i fokus, både blandt vores frivillige og vores medlemmer. Vi skal have det godt, og kunne give kulturen videre, så foreningen kan give glæde mange år frem endnu.
Varmestuestrik Danmark
Frivillige strikker til hjemløse og socialt udsatte i hele Danmark. Over 1000 strikkere er med til at gøre en forskel i den kolde tid med varme strømper, vanter, huer, m.m., som efter ansøgning uddeles gratis.