Hvem skal kåres til Årets Hjertesager?

Her på siden vil du løbende kunne se de sager, der bliver indstillet til Årets Hjertesager.
Fra den 15. november kan du også være med til at stemme på, hvem du mener, skal nyde godt af fondens støtte.
Afstemningen slutter den 29. november, og herefter kårer fondens bestyrelse vinderne blandt de sager, der får flest stemmer.

 

BrandFolkenes Cancerforening
BrandFolkenes Cancerforening (BFC) indstilles som Årets Hjertesag fordi, at det er en forening med hjertet på det rette sted: En forening som gør en helt unik indsats for brandfolk som rammes af kræft på grund af arbejdet.
BROEN Danmark
BROEN bygger bro for udsatte børn og unge til et aktivt fritidsliv sammen med andre børn og voksne rollemodeller. Det sker ved at hjælpe med økonomisk støtte til kontingent og nødvendigt udstyr til sport, spejder eller anden fritidsaktivitet.
Brugernes Førerhunde Ordning
At leve med et alvorligt synshandicap i en stadigt mere visuelt orienteret verden, er lidt af en udfordring. Heldigvis er der hjælp at hente hos Brugernes Førerhunde Ordning, som brænder for at træne sunde og glade førerhunde af højeste kvalitet.
De Glade Givere
De glade givere er en frivillig forening, der hjælper økonomisk udsatte børnefamilier med bla. tøj, legetøj, fødselsdagsgaver og pakkekalender. De kan fremskaffe det meste – både flyverdragter, skoletasker eller bare en fødselsdagsgave.
FAIM - Foreningen For Autoimmune Sygdomme
En diagnose kommer ofte som et chok - en reaktion man ikke bør være alene om - især ikke børn og unge. FAIM - Foreningen For Autoimmune Sygdomme vil etablere et frivilligt bisidderkorps, så ingen behøver at møde op alene.
Forældre og Fødsel
Forældre og Fødsels hjertesager er at sikre alle en tryg fødsel og at give gratis videnbaseret og personlig rådgivning. Det er der brug for i dag, hvor sundhedstilbuddene til de gravide, fødende og småbørnsfamilierne gang på gang bliver beskåret.
Foreningen: Hunde, tips og hygge
Foreningen: Hunde, tips og hygge er en nonprofit forening, der har til formål at hjælpe udsatte i Danmark med foder, loppemidler, i nogle tilfælde dyrlæge regninger mm til deres hunde
Forglemmigej - Klovne i demensomsorgen
Foreningen Forglemmigej er specialudd. erfarne hospitalsklovne, der vha. kropssprog, sanselighed og en rød næse, åbner nye veje ind til mennesker med demens. Forglemmigej's hjertesag er at bringe mere sanselighed ind i hverdagen hos disse mennesker.
For Lige Vilkår
For Lige Vilkår er en landsdækkende og diagnose-tværgående forening for forældre og andre pårørende til børn, der på grund af handicap eller kronisk sygdom har særlige behov.
Frelsens Hærs mor-barn-lejre
Hjælp til Frelsens Hærs landsdækkende mor-barn-lejre for udsatte familier i Danmark.
Hjertebørn og positive oplevelser - Hjerteforeningens Børneklub Region Sjælland
Positive oplevelser for hjertesyge børn og deres søskende, der skaber et netværk og glæde midt i et forløb med kronisk og livstruende. Der skabes livslange venskaber med forståelse for de situationer børnene står i. Skaber lyst til overlevelse.
Hjertetouren
Hjertetouren skaber et særligt bånd mellem hjertesyge og raske, der kæmper sammen for Alle Danmarks Hjerter! Vi sætter fokus på motion og samler samtidig penge ind til børn og unge, som har hjertesygdomme tæt inde på livet.
Kolding Madhjælp
Kolding Madhjælp hjælper almindelige borgere, der ikke kan få økonomien til at hænge sammen, med overskudsmad fra dagligvarebutikker. Vi har det motto , at ingen skal gå sultne i seng. Vores bruger får maden ganske gratis.
Uddannelse til børn i slummen
n’Give forsøger at få unge ud af slummen i Kenya gennem uddannelse. I slummen ender mange børn i kriminalitet eller prostitution. Man skønner at 66 procent af 16-årige piger regelmæssigt bytter sex for mad.
STH - Servicehunde til Handicappede
STH er en nonprofit forening, der har til formål at uddanne og udplacere specialtrænede social- og servicehunde til at hjælpe mennesker med bevægelseshandicap.
Skolegang til 500 børn i Tanzania
Tanzania Sct. Gemma, Childrens Forundation søger midler til et særligt byggeprojekt: At bygge en Secondary School til børnene i Tanzania. En Secondary School vil betyde at børnene kan færdiggøre deres skolegang og dermed sikre sig en bedre fremtid.
Team Fred
Team Fred er et nyt tennisprojekt i Virum-Sorgenfri Tennisklub, der hjælper børn med autisme og andre psykiske udviklingsvanskeligheder med komme i gang med tennis. Formålet med projektet er, at børn med autisme og andre psykiske udviklingsvanskeligheder også skal være en del af et fællesskab i en sport, hvor træningen kan tilpasses børnenes individuelle behov.
TUBA
Ingen skal vokse op med fulde forældre - og gør man, skal man kunne få hjælp! Derfor kan unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i familier med misbrug, få gratis terapi og rådgivning i TUBA.