Årets Hjertesager 2020

Årets Hjertesager 2020 er fundet, og vi ønsker et stort tillykke til Kvie Sø Efterskole, Brugernes Akademi, ME Foreningen, Det Kærlige Måltid og Værestedet Hellebro.

Sammen med titlen som Årets Hjertesager og økonomisk støtte følger også et år, hvor fonden vil samarbejde med sagerne for at sætte fokus på deres indsatser. 
    

 

Kvie Sø Efterskole – en efterskole for udviklingshandicappede

Kvie Sø Efterskole er den eneste efterskole, som primært er for elever med særlige læringsvanskeligheder, udviklingshandicap, Downs syndrom og autisme vest for Storebælt. Øst for Storebælt er Karise Efterskole på Sydsjælland med samme unikke fokus.

Læs mere om Kvie Sø Efterskole her

 

Brugernes Akademi

Brugernes Akademi er en frivillig forening af og for stofbrugere, hvis formål er at forbedre stofbrugeres vilkår og rettigheder.

Læs mere om Brugernes Akademi her

 

 

ME Foreningen

ME Foreningen er en frivillig patientdrevet forening for de 10-20.000 patienter med ME. Foreningen arbejder for at opnå behandling, som i vores nabolande. Samtidig skaber foreningen patientnetværk og støtter med viden og vejledning.

Læs mere om ME Foreningen her

  

Det Kærlige Måltid

En nystartet non-profit organisation, der lærer frivillige unge at lave god og sund mad, som leveres uden beregning med en kærlig hilsen i måltidstasken til akut alvorligt syge og deres familier i Aarhus Kommune. Senest er hjertesagen begyndt at inddrage sårbare unge i køkkenet.

Læs mere om Det Kærlige Måltid her

 

 

Hellebro

Den private velgørende forening Hellebro i Valby er en helhedsorienteret indsats for unge hjemløse ml. 18-29 år, der arbejder for, at de unge kommer i bolig, job, uddannelse - og kommer tilbage på sikker grund.

Læs mere om Hellebro her